ERZURUM / KARAYAZI - Aşağı İncesu İlkokulu

DEPREM TATBİKATI

Aşağı İncesu İlk/Ortaokulu olarak deprem tatbikatını başarılı ve verimli bir şekilde yaptık.

Aşağı İncesu İlk/Ortaokulu olarak deprem tatbikatını büyük bir ciddiyet ve titizlikle yerine getirdik. Eğitim - öğretim sürecinde belirli periyotlarda verdiğimiz deprem eğitimlerini tatbikat öncesinde öğrencilerimize tekrar verdik. Deprem öncesinde, deprem sırasında ve deprem sonrasında yapılması gerekenleri öğrencilerimize aktardık. Deprem sürecinde prosedürün gerektirdiği eylemleri harfiyen yerine getirerek tatbikatımızı tamamladık. Her sınıf düzeyinde büyük bir ciddiyetle katılım sağlayan öğrencilerimizde deprem bilincini geliştirmeye çalışıyoruz. Depremin hayatımızın kaçınılmaz bir gerçeği olduğunu ve bu doğal afetten minimum zararla çıkmanın yollarını öğrencilerimize aktarmaya devam edeceğiz.

Yayın: 08.03.2022 - Güncelleme: 08.03.2022 21:48 - Görüntülenme: 349

Etiketler :