ERZURUM / KARAYAZI - Aşağı İncesu İlkokulu

Aşağı İncesu İlkokulu

AŞAĞIİNCESU MAH. AŞAĞIİNCESU SK. NO 115 KARAYAZI / ERZURUM
Vizyon
Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.
Misyon
Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.
Başarılar
4 tane fen lisesi 2 bursluluk öğrencimiz 1 spor lisesi öğrenci atletizm satranç gibi branşlarda ilçe dereceleri yapıldı
Öğretim Şekli :Örgün eğitim.
Köy servisleri, özel araç.
Yerleşim Yeri
Aşağı İncesu mahallesi Karayazı ilçe merkezine 25 km uzaklıktadır. Karayazı´nın en büyük köylerinden biridir.
İlçeye 25 km uzaklıkta, İle 125 km uzaklıktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun Sınav Başarı Durumu
İlçe ortalamasının üstündedir
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi